marți, 6 martie 2012

iPad 3 va avea suport pentru reteaua 4G

20120306-183129.jpg

Cu o zi inainte de lansarea iPad 3 apar noi informatii cu privire la specificatiile tabletei.

Site-ul Verizon tocmai a publicat un mesaj cu "Something big is coming". Stim ca Verizon are o retea 4G LTE (Long Term Evolution) dezvoltata de acestia, iar mesajul pare a fi legat de iminenta aparitie a noii tablete. De asemenea Reuters a publicat un articol in care dezvaluie ca o sursa familiara cu produsul le-a confirmat ca iPad 3 va fi capabila sa opereze in retele 4G.
Toate acestea ne duc cu gandul la faptul ca iPad 3 e foarte posibil sa suporte reteaua de mare viteza 4G, pentru prima data implementata intr-un iDevice. Daca ne gandim la aceasta optiune e oarecum logic acest lucru de vreme ce tableta va avea un ecran HD de 2048x1536 si va suporta mai mult decat sigur rularea de continut video HD 720p si 1080p. Pentru a rula continut video HD folosindu-ne de reteaua operatorului e normal sa ne gandim ca reteaua 3G nu va suporta viteza necesara incarcarii materialelor de acest gen. De aceea Apple mai mult ca sigur va face uz de implementarea tehnologiei 4G in iPad 3. Punctul pe i fiind anuntul celor de la Verizon.

Vesti foarte interesante care se contureaza cu o zi inainte lansarii tabletei, posibil sa aflam mai multe maine inainte de eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu