marți, 6 martie 2012

iOS 5.1 este gata pentru public


Chronic Wire publica un report prin care aduce la cunostinta publicului larg ca versiunea iOS 5.1 a iesit din stadiul de beta si se prezinta ca versiunea GM (Golden Master, versiune terminata) fiind pregatita pentru lansarea oficiala.

Acum in ideea in care Apple va prezenta maine noul iPad 3 insa nu-l va si lansa e posibil sa nu vedem maine lansata versiunea 5.1 a ultimului firmware de la Apple. Cu toate acestea Apple a facut de ceva timp teste nu doar in cadrul sediului din Cupertino dar si prin operatorii de telefonie mobila din America ce se pare ca testeaza deja o versiune GM a iOS-ului 5.1 avand un build cu numarul 9B176. Cu totii ne dorim sa vedem maine lansata versiunea finala a 5.1 insa nu e sigur acest lucru. Ce stim cu certitudine e ca iPad 3 va veni cu fw 5.1 instalat din fabrica, iar data lansarii spre vanzare a acestuia va coincide 100% cu disponibilitatea fw 5.1 pentru public. Asta daca Apple nu vrea sa ni-l faca cadou de maine.

iOS 5.1 se pare ca va aduce nou versiunea japoneza de Siri, un nou buton de deschidere a camerei din lockscreen si buton pentru ON/OFF 3G. De asemenea se mai asteapta ca aceasta noua versiune de iOS sa ne mai aduca 2 noi functii importante care inca nu au fost facute publice prin beta. Ramane sa vedem ce ne aduce ziua de maine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu