sâmbătă, 25 februarie 2012

Cum sa folosesti blacklist pe iPhone!


Probabil ati trecut si voi prin niste perioade in care ati avut probleme cu diferiti indivizi ce va sunau incontinuu fara sa va raspunda sau pur si simplu ati avut nevoie sa opriti unele apeluri de la anumite numere din agenda. Daca v-ati aflat in situatiile acestea si aveti un iPhone a-ti putut afla cu stupoare ca Apple nu permite instalarea unei asemenea aplicatii pe iPhone.

Daca accesati AppStore si cautati aplicatii care sa baneze un apel de la un anumit numar de telefon sau sms-urile acestuia probabil ati gasit aplicatia Blacklist insa va recomand sa nu o cumparati pentru ca aceasta nu functioneaza, este o teapa de aplicatie care nu face nimic din ce va asteptati voi. De aceea va propun o alternativa a acestei aplicatii pe nume iBlacklist. Aplicatia functioneaza perfect pe orice iPhone, indiferent de versiunea de firmware ce o aveti instalata. Personala am testat-o si merge foarte bine. Pentru a instala aceasta aplicatie trebuie sa faceti jailbreak telefonului vostru. Dupa ce ati facut jailbreak intrati in Cydia si cautati aplicatia iBlacklist. Aceasta vine in 2 variante, varianta free va da posibilitatea sa banati maxim 2 numere de telefon si expira in 10 zile. Daca va place cum functioneaza si considerati ca isi face treaba pe telefonul vostru atunci puteti s-o cumparati prin depunerea sumei de 12$ printr-un cont de paypal pe care il gasiti AICI. Odata cu instalarea iBlacklist veti putea seta Blacklists sau Whitelists. In Blacklists veti putea pune numerele care nu doriti sa mai aibe posibilitatea sa va mai sune, iar in Whitelists veti putea pune numerele care vor putea sa va sune in caz ca doriti ca nici un alt numar sa nu mai poata sa va apeleze.

Pe final va recomand aceasta aplicatie ca fiind una dintre cele mai folositoare din Cydia.

4 comentarii:

  1. I advise which you read the warranty documents very carefully for as with any mechanical tools, the chance exists that you could should ship parts back during the event of malfunction or a replacement is required due to don, tear or defect.


    Here is my web-site - http://www.getfitnstrong.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Because this products effectively combines many adjustable weights, you no longer need
    to purchase extra dumbbells that only serve to clutter your own home.



    Feel free to surf to my web page - adjustable dumbbells

    RăspundețiȘtergere
  3. Weight-lifting devices and free of charge weights rely upon the concepts of gravity to
    create the resistance which makes them helpful.

    Feel free to visit my site: Read the Full Post

    RăspundețiȘtergere
  4. In some cases this exercising is mistaken for the chest work out.


    Feel free to surf to my weblog - bowflex selecttech dumbbells

    RăspundețiȘtergere