sâmbătă, 25 februarie 2012

Cum sa afli pe ce operator/tara e codat iPhone-ul tau!


Probabil ca sunt multi dintre voi care aveti un iPhone codat pe o retea straina, il folositi si nu stiti nici acum pe ce retea e codat telefonul vostru. Sau probabil ati cumparat unul recent si doriti sa-l decodati permanent insa aflarea retelei pe care e codat telefonul va costa. Iata cum puteti afla pe gratis.

Va rog sa tineti minte totusi ca aceasta metoda nu e 100% sigura ci va da doar o directie, pe gratis bineinteles, in a afla pe ce retea e codat iPhone-ul vostru. Metoda consta intr-un program pentru windows numit iTools. Il puteti descarca din link-ul de mai jos. Pe langa alte feature-uri pe care le puteti descoperi si singuri acest program are si una foarte interesanta si anume: va spune data la care a fost cumparat telefonul, pana la ce data mai aveti garantie internationala valabila si cel mai important regiunea si operatorul pe care e codat telefonul. Tot ce trebuie sa faceti e sa:
- porniti programul
- conectati telefonul la PC
- faceti click pe butonul "view detailes" dupa ce iPhone-ul a fost recunoscut de program
- vedeti ce scrie la Region si Operator.


Dupa cum spuneam si mai sus e posibil ca programul sa va arate ultimul operator care a fost conectat la telefonul vostru si astfel sa nu aflati pe ce retea e codat telefonul (daca ati decodat prin soft sau Gevey telefonul vostru). Pentru a sari peste acest impediment puteti incerca sa faceti un restore la telefon fara sa-l decodati in prealabil, fara vre-o cartela introdusa in el si selectata la sfarsitul restore-ului optiunea "Set as new phone". Succes!

Download: iTools

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu