duminică, 10 octombrie 2010

TUTORIAL jailbreak iPhone 3GS/4 cu Limera1n!





Voi incerca sa fac un tutorial de jailbreak pt iPhone 3GS si 4 prin Limera1n. Programul de la Geohot suporta acum de la Beta 3 in sus si 3GS cu bootrom nou. Astfel, daca aveti 3GS si soft 4.0, 4.0.1, 4.0.2 sau 4.1 puteti face jailbreak cu ajutorul lui. La fel si pt 4.
Aveti grija ca prin acest jailbreak nu castigati decodare la telefon decat daca aveti MAXIM baseband 5.13 la iPhone 3GS si 1.59 la iPhone 4.


Pasi:

1. Download-ati programelul de jailbreak de aici: Limera1n RC1

2. Conectati telefonul la PC.

3. Porniti programelul si apasati butonul make it rain cum vedeti mai jos (ignorati ca scrie beta 2 pt ca e o versiune mai veche, nu are afecteaza cu nimic, procedura e aceeasi) :



4. In momentul asta telefonul va intra in recovery mode dupa cum vedeti mai jos:



5. Programelul va cere sa tineti apasate butoanele home si power in acelasi timp ca mai jos:



6. Tineti apasate cele 2 butoane pana va spune programelul sa lasati butonul de power dar tineti home apasat, ca mai jos:



7. Telefonul va intra in DFU mode. O sa vedeti ca va apare marul pe ecran apoi cablul usb cu icoana iTunes si brusc dintr-o data TREBUIE sa apara pe ecran picatura verde care va face jailbreak. Daca nu apare picatura repetati de la pasul 3 pana va iasa.



8. Dupa ce face jailbreak veti primi 2 mesaje cum vedeti mai jos:



9. Recomand sa faceti un restart la telefon dupa ce termina treaba telefonul.

10. Inca nu e gata jailbreakul asa ca mergeti la springboard-ul telefonului si cautati iconita limera1n care e posibil sa aibe culoarea alba cum vedeti mai jos:



11. Asigurati-va ca aveti internet pe telefon, intrati in limera1n si instalati Cydia facand click cu degetul pe icoana Cydia si apasand butonul ce apare in partea dreapta sus Install, asa cum vedeti jos:



12. Dupa ce s-a instalat Cydia faceti din nou un restart la telefon pt a avea icoanele colorate normal cum vedeti mai jos:



13. De aici inainte puteti intra din nou in limera1n si sa il dezinstalati pt ca nu mai aveti nevoie de el. Mergeti cu degetul in dreptul limera1n si apasati bulina din stanga si apoi pe butonul Delete ce apare in dreapta.

14. Ati terminat!

Daca aveti probleme cu FaceTime pe iPhone 4 in sensul ca dupa jailbreak nu va mai apare, atunci scoateti cartela si introduceti-o din nou. Ar trebui sa apara si sa se activeze.

5 comentarii:

  1. salut. pentru activare telefon, la 4.1 ce pot sa folosesc ?

    RăspundețiȘtergere
  2. pe un ipad firmware 4.2.1 ...merge acest jailbreak

    RăspundețiȘtergere
  3. pe un ipad firmware 4.2.1 ...merge acest jailbreak ????

    RăspundețiȘtergere
  4. Foloseste Greenpois0n. Merge si asta...dar eu foloseam de obicei Greenpois0n. Este insa acum 4.3.1, de ce nu treci la el?

    RăspundețiȘtergere