sâmbătă, 3 martie 2012

E oficial, Apple foloseste Gorilla Glass pe iPhone!

Colaborarea intre Apple si Corning in ceea ce priveste folosirea sticlei Gorilla Glass pe telefoanele iPhone nu fost niciodata recunoscuta oficial de ambele parti insa ieri am primit indirect confirmarea acestui lucru.

Ieri Apple a facut public faptul ca se face responsabila de crearea a peste 514.000 de locuri de munca in America, acest lucru datorandu-se angajatilor ce activeaza in sediul Apple, magazinele acestora, persoanele care transporta marfa Apple, persoanele angajate sa produca accesorii Apple si multi altii. Printre acestia se regaseste si firma Corning care produce ecrane din sticla Gorilla Glass, si uite cum colaborarea celor 2 firme devine oficiala. Acum zvonurile spun ca Gorilla Glass 2 va fi folosita pentru producerea ecranelor iPad 3 sau iPhone 5 ceea ce nu e un lucru imposibil daca ne gandim ca pana acum Gorilla Glass era folosita la fabricarea iPhone-urilor, iPod-urilor si iPad-urilor (teoretic).

O posibila implementare a GG2 pe noile terminale/tablete Apple va face ca acestea sa devina mai rezistente si mai subtiri. Sa speram ca aceasta impreuna cu posibilele tehnologii de protectie impotriva umezelii sa completeze atuurile iDevice-urilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu