miercuri, 1 februarie 2012

Cele mai bune tweak-uri pentru iPhone-ul vostru jailbreak-uit pe iOS 5.0.1!


Ati facut jailbreak la telefonul vostru pe ultimul firmware 5.0.1 si nu stiti ce sa instalati pe acesta pentru a-i mari functionalitatea. Ei bine iata unele dintre cele mai bune tweak-uri pentru telefonul vostru disponibile la ora actuala:


ACTIVATOR

Activator este un tweak foarte des folosit de alte aplicatii din Cydia si va da posibilitatea sa setati mii de shortcut-uri prin diferite metode de activare a acestora.


SBSETTINGS

Este de asemenea un tweak care va pune la dispozitie multe shortcut-uri insa de aceasta data o face sub forma unor butoane. E un tweak foarte util si des folosit de jailbreak-ari.


ACTION MENU

Action menu este un tweak care adauga functionalitate crescuta butoanelor de copy/paste. Cand tineti apasat cu degetul pe o bucata de text aceste butoane apar, iar cu action menu instalat mai multe optiuni vor aparea langa acestea.


INTELLISCREENX

Functionalitate crescuta pentru Notification Center.


CYDELETE

E un tweak simplu care va lasa sa stergeti aplicatii si tweak-uri instalate din Cydia direct din springboard. Daca nu-l aveti instalat atunci trebuie sa intrati in Cydia pentru a le dezinstala.


WINTERBOARD

Aplicatia din Cydia care va da posibilitatea sa va customizati vizual telefonul in ce fel doriti voi. Se pot aplica theme, tweak-uri vizuale, etc.


SPRINGTOMIZE 2

Springtomize 2 e greu de explicat ce face pentru ca face foarte multe chestii. Daca v-ati plictisit si nu stiti ce sa mai instalati pe telefon va recomand aceasta aplicatie care incorporeaza multe tweak-uti intr-unul singur.


MYWI 5

Este o aplicatie care va da posibilitatea (in caz ca nu o aveti) sa faceti share conexiunii voastre de internet de pe telefon cu un PC/laptop/alt telefon/tableta prin WiFi, Bluetooth sau cablu usb.


FOLDER ENHANCER

Este un tweak care mareste functionalitatea folder-elor din iOS 5 incepand cu animatii, schimbarea background-ului acestora si mergand pana la adaugarea unui numar infinit de aplicatii in folder.


iFILE

Este o aplicatie extrem de folositoare ce va ajuta sa navigati in fisierele telefonului, sa instalati tweak-uri, sa vizualizati poze, ascultati sunete/melodii. E practic un manager de fisiere pe telefon.


BITESMS 6

Aplicatia care va transforma aplicatia nativa de SMS din iOS, ii mareste functionalitatea si adauga multe chestii necesare unui impatimit al sms-urilor.


3G UNRESTRICTOR 5

Un tweak din Cydia care va da posibilitatea sa inlaturati limitarea Apple impusa pentru unele aplicatii care nu ruleaza decat pe WiFi. De exemplu Facetime nu functioneaza decat prin WiFi, folosind acest tweak o puteti face si prin 3G daca conexiunea e destul de rapida.


PKGBACKUP

Este echivalentul backup-ului facut de iTunes pentru telefonul vostru. Daca aveti jailbreak atunci stiti ca un backup al telefonului este irelevant in iTunes deoarece la un viitor restore telefonul nu va functiona corect. Cu pkg backup puteti face backup telefonului iar la un restore si jailbreak puteti sa puneti la loc ce aveati inainte.


ZEPHYR

Zephyr e un tweak interesant din Cydia care va ofera gesturi pentru iPhone. Este stiut ca gesturile functioneaza pe iPad dar nu pe iPhone. Astfel ca instaland Zephyr aveti acces la o gramada de gesturi swipe ce va ajuta sa treceti de la o aplicatie la alta, sa intrati in multitask, inchideti aplicatii. Inlatura si necesitatea butonului home.


ASSISTANT EXTENSIONS

Assistant extensions mareste functionalitatea lui Siri pentru cei care aveti iPhone 4S, va da posibilitatea sa scrieti tweet-uri prin voce, sa deschideti aplicatii prin voce, sa cautati pe google sau youtube si altele.


Toate aceste tweak-uri sunt disponibile in aplicatia Cydia din iPhone-ul vostru si ruleaza pe iOS 5.0.1.

2 comentarii:

  1. INTELLISCREENX - imi da o eroare si imi spune ca trenuie sa il instalez manual
    FOLDER ENHANCER- am cautat in Cydia si imi gaseste doar teme :|
    Iar unele sunt pe bani :| merge sa le intalam din altfel..nush .. :-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Instalati alte surse cum ar fi: cydia.xsellize.com sau sinfuliphonerepo.com

    RăspundețiȘtergere